Konserter frem mot påske

Det Norske Solistkor er aktuelle med tre orkesterproduksjoner frem mot påske. Fredag denne uken kan koret oppleves i Oslo domkirke i samspill med Barokkanerne og dirigent Grete Pedersen under Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival. På programmet står Zelenkas vakre «Miserere» og Telemann-oratoriet «Die Donner-Ode». Les mer om konserten her. 

Uken før påske fremfører koret «Johannespasjonen» av J.S. Bach sammen med Oslo-Filharmonien under ledelse av dirigentlegenden Herbert Blomstedt, og tradisjonen tro blir det påskekonserter i «den stille uken» i samarbeid med Det Norske Kammerorkester.

Etter påske tar koret en konsertpause før neste konsert ut i Oslo-serien den første helgen i mai i samarbeid med Norges Musikkhøgskole og to av morgendagens dirigenter: Mick Aspen Melby og Timothy Ferguson. Denne konserten har fått tittelen «Plym-plym» etter et verk av Kåre Kolberg. Les mer konserten her.

Besøk vår konsertkalender for mer informasjon om kommende konserter og lenker til billettsalg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *