Nye sangere i Solistkoret

Tidligere i år lyste Solistkoret ut prøvesang for fast plass som alt – og 2. bass.

Det er en glede å ønske velkommen til to nye sangere:

Mezzosopran Marianne Bye Granheim (28 år) fra Eidskog har sin utdannelse fra Griegakademiet i Bergen og studerer for tiden master i utøvende klassisk sang ved Norges Musikkhøgskole under prof. Svein Bjørkøy. Marianne har vært solist under en rekke kirkemusikalske verker og har i tillegg til å frilanse som klassisk sanger lang erfaring innenfor visesang. Hun har tidligere vikariert hos Det Norske Solistkor.

David McCune, bass, har sin utdannelse fra Edmonton, Canada, hvor han var profesjonell sanger i Pro Coro Canada. Han har vært solist i Mozart’s Requiem, Arvo Pärts Passio, og  Schuberts Winterreise, og mindre kjente verk som Alexis Contants kanadiske oratorium Caïn, solokonsert med ukrainsk kunstmusikk, og stykker for bass av den kanadiske komponisten Charles Stolte. Ensemblesangen har tatt McCune til tre kontinenter så langt, blant annet på turné med World Youth Choir og med Grammy-vinnende Roomful of Teeth.

En kommentar til Nye sangere i Solistkoret

  1. David Garber sier:

    Edmonton Metropolitan Chorus is excited to hear the news! Congratulations, David.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *