Laster Hendelser

Julekonsert med Gjermund Larsen Trio / Ål kyrkje

Start:11. desember 2018 @ 19:00
Venue: Ål kyrkje
Sundrevegen 64
Ål, 3570 Norge
Cost:150kr-300kr
Ledsager:Alle innehavere av ledsagerbevis for funksjonshemmede gis gratis billett for sin ledsager. Kontakt Solistkoret for reservasjon, eller henvend deg i billettsalget før konsert.

Den vakreste julemusikken fremført av Gjermund Larsen Trio og Det Norske Solistkor

Billetter til konserten kjøpes her


Et par uker før jul reiser Solistkoret ut på sin tradisjonsrike juleturné. I år står Østlandet for tur, og selveste Gjermund Larsen Trio blir  med!

Trioen har skapt sitt helt egne musikalske univers med impulser fra folkemusikk, jazz, pop, og klassisk musikk. Debutalbumet ’Ankomst’ ble hedret med Spellemannsprisen i 2008, og gikk rett hjem hos både kritikere og publikum. Musikken er enkel og rørende, og treffer en bred klangbunn hos mange.

Solistkorets julekonserter har blitt en tradisjon for mange etter lanseringen av plata Rós – Songs of Christmas i 2013. På årets juleturné får publikum oppleve noen av de vakreste julesangene arrangert spesielt for turnéen av Gjermund Larsen Trio, Solistkoret og dirigent Grete Pedersen. Det blir norske folketoner i ny drakt, folkemusikk og Carols fra de britiske øyer.

Det Norske Solistkor og fiolinist Gjermund Larsen har hatt et nært samarbeid de siste årene – både med plateinnspillinger og konserter i inn- og utland. På årets juleturné er det første gang trioen samarbeider med koret, og konserten vil etterhvert bli til en ny juleplate.

Programmet for konserten annonseres fortløpende.

Konserten er en del av Solistkorets Oslo-serie.


MEDVIRKENDE:
Gjermund Larsen Trio (Gjermund Larsen – fele, Andreas Utnem – piano og Sondre Meisfjord, kontrabass)
Det Norske Solistkor
Dirigent, Grete Pedersen

BILLETTER OG PRISER:
Billetter til konserten kjøpes her

300kr / 250kr / 150kr