Vårens konserter med Solistkoret

Sesongåpning med KORK, a cappella konsert og feiring av selveste Kaija Saariaho på Sentralen. Dette er noen av vårens høydepunkt med Det Norske Solistkor.

CORO AV LUCIANO BERIO
Sjelden mulighet til å oppleve Luciano Berios mesterverk ‘Coro’ fremført av KORK og Det Norske Solistkor under ledelse av dirigent Grete Pedersen.
Store Studio torsdag 1. februar kl. 18:00. 

ISRAEL I EGYPT AV G.F. HÄNDEL
Vi samarbeider med italienske Accademia Bizantina – Ottavio Dantone og dirigent Alessandro Tampieri på Oslo internasjonale kirkemusikkfestival 2018!
Oslo domkirke 3. mars kl. 19:30

THE PSALMS EXPERIENCE: SOLISTKORET A CAPPELLA
Fra New York til Oslo – vi fremfører utdrag fra gigantprosjektet ’The Psalms Experience’! Prosjektet belyser salmenes relevans for oss i dag. Vi setter opp to konsertene ‘På flukt’ og ‘På vei’ – og i pausen serveres middag. Dirigent er Grete Pedersen. Utdrag av prosjektet fremføres også i Moss kirke søndag 18. mars. 
Margaretakyrkan lørdag 17. mars kl. 17.00 og 20.00

BACH – FAR OG SØNN
HAMBURG 1786
En rekonstruksjon av konserten med C.Ph.E.Bachs urframføring av sitt Magnficat i Hamburg i 1786. Vi fremfører også utdrag fra J.S.Bach H-moll messe og G.F.Händels Messias. Med Det Norske Solistkor og Norsk Barokkorkester – NTB, under ledelse av dirigent Grete Pedersen.
Stavanger Domkirke onsdag 18. april kl. 19:00
Vår Frelsers kirke, Haugesund, torsdag 19. april: kl. 19:00

Universitetets Aula fredag 20. april kl. 19:00 

SAARIAHO PÅ SENTRALEN
Vi slår oss sammen med Oslo-filharmonien og feirer Kaija Saariaho – en av vår tids store komponistprofiler! Filharmonien fremfører Fiolinkonserten Graal théâtre klokken 19.00, og vi fortsetter med korverk klokken 21.00 i Forstanderskapssalen. Dirigent: Grete Pedersen.
Forstanderskapssalen på Sentralen torsdag 31. mai kl. 21.00.

EKSAMENSKONSERT FOR MASTERSTUDENTER I DIRIGERING VED NORGES MUSIKKHØGSKOLE

NMHs eksamenskonsert i dirigering. Det Norske Solistkor dirigert av Tobias Stückelberger og Julia Blank.

Universitetets Aula søndag 17. juni kl. 18.00.

A SEA SYMPHONY I OPERAEN
Ralph Vaughan Williams’ monumentale verk, A Sea Symphony, bringes her til live – med et fullsatt Operaorkester, Operakoret og solister.
21. juni kl. 19.00 i Den Norske Opera og Ballett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *