‘The Wind Blows’– ett av årets beste album (Gramophone magazine)

Det ledende magasinet for klassisk musikk – britiske Gramophone Magazine, annonserte i dag sin liste over favorittalbum for 2018.

Vi er veldig stolte av at vår siste utgivelse ‘The Wind Blows: Music for choir by Alfred Janson’ er med på listen.

“I was taken aback by the skill, imagination and power of this music by an elder Norwegian composer who has never really had his due. Alfred Janson has worked closely with Grete Pedersen’s Norwegian Soloist’s Choir, the superlative quality of whose singing here is a fitting redress to his music’s neglect.” Det skriver musikkritiker Andrew Mellors i sin anmeldelse av albumet.

Kunstnerisk leder for Solistkoret, Grete Pedersen, dirigerte koret under innspillingen. “Alfred er en av våre mest betydningsfulle komponister, Endelig får han den anerkjennelsen internasjonalt som han fortjener!”

“Alfreds musikk er poengtert; han treffer blink hver gang. Den er ikke for mye, men heller ikke for lite, og så er den passe fri”, forteller Pedersen. “For Solistkoret er det en stor glede at vi kan presentere norsk samtidsmusikk på denne måten, og at vi får anerkjennelse for nettopp det fra et internasjonale publikum”.

Les mer om utgivelsen her

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *