Høsten med Solistkoret

24.06.2020

Les mer om høstens konserter her

Hele fire måneder har gått siden forrige konsert med publikum i salen. Når høstsesongen starter i september, kan vi endelig invitere dere tilbake!

Nå kan du se en første oversikt over høstens konserter på vår hjemmeside. Program for konsertene annonseres etter sommerferien. De er litt som små og store forundringspakker som vi vil overraske dere med i løpet av høsten.

Følg gjerne Det Norske Solistkor på Facebook eller bestill vårt nyhetsbrev for oppdateringer om konsertene.


Forhåndssalg av billetter


Billettsalget starter i august. Husk at med vårt fordelsprogram Solistkortet kan du kjøpe billetter før andre til rabatterte priser.


Praktisk informasjon og smittevern


Vi tar smittevern på største alvor og vil til enhver tid ta hensyn til råd fra Helsemyndighetene for å ivareta dere i publikum. Fra 15. juni ble det lov å samle opptil 200 mennesker. Vi ber om forståelse for eventuelle endringer dersom situasjonen endrer seg. Alle besøkende skal oppleve at det er trygt å komme på konsert med Solistkoret.


Takk til alle dere som har fulgt oss!


Hjertelig takk til alle dere som har fulgt oss denne våren. Det har betydd mye for oss at så mange har sett våre digitale konserter, sunget med og delt opplevelser med oss i sosiale medier.

Kjære publikum – vi gleder oss til å se dere igjen. I mellomtiden ønsker vi dere alle en riktig god sommer!

Hør Solistkoret