Velkommen til vår nye hjemmeside!

27.05.2019

Vi er stolte av å lansere ny hjemmeside og visuell identitet utviklet i samarbeid med Snøhetta.

For å kommunisere godt og mer helhetlig på tvers av arrangementer og flater, lanserer vi nå en ny visuell identitet. Identiteten er utviklet i samarbeid med arkitekt- og designbyrået Snøhetta.

Prosessen har vært grundig og hele virksomheten har vært involvert. Snøhetta skriver blant annet dette om det nye uttrykket:

The duality of being a soloist within a choir, and being a choir of soloists is reflected in the use of circles, each representing the individual soloist. The visual expression of each concert is reflected through the color palette, which is adapted to fit the nature of each performance. The circles can be combined in countless ways; singles, threes, full choir – to portray each individual performance and its expression through a bold visual universe.

Les mer om prosjektet på Snøhettas hjemmeside


Om samarbeidet sier Snøhetta:

Det Norske Solistkor er ikke bare en viktig kulturell institusjon i Norge, men et kor som gjennom sitt kunstneriske arbeid har markert seg i verden. Å arbeide kreativt og konseptuelt med sterke solister, sammen med grafiske designere og arkitekter samtidig har gitt oss stor skaperglede. Snøhetta har alltid vært opptatt av individet i et kollektiv, og i prosessen sammen har vi ofte snakket om likhetene mellom oss, som at Solistkoret er en samling av sterke fagmennesker, de også. Så, dette prosjektet er kanskje det nærmeste vi kommer en kollektiv bevissthet? Martin Gran, managing director Snøhetta Design.

På den nye hjemmesiden er det enkelt å finne ut mer om korets kommende konserter og billettsalg, i tillegg til øvrig informasjon om koret.

Vi håper dere liker det!

Hør Solistkoret