Ny sanger til Solistkoret!

31.01.2020

Ingrid Margitte Narvesen er en sopran som har sine røtter både på Toten og i Kristiansand. Før hun fant seg til rette med sangen, spilte hun flere instrumenter gjennom oppveksten, blant annet fiolin, cello, piano og gitar. Hun har sin utdannelse i klassisk sang fra Universitetet i Agder og Norges Musikkhøgskole, hvor hun ved sistnevnte fullførte sin bachelor i 2018. Siden har hun jobbet som sanger over hele landet, både som korist og medlem av proffkor i operaproduksjoner. I tillegg til å synge, holder hun jevnlig korseminar og underviser i sang.

– Jeg gleder meg skikkelig til å få lov til å synge med Solistkoret som fast sanger! Det er en kjempespennende utfordring som jeg er veldig takknemlig for å ha fått. Solistkoret har gjennom hele utdannelsen min vært et kor som har satt standarden for musikalsk og formidlingsmessig kvalitet. Det har virkelig vært noe å strekke seg etter. Det å få lov til å være med som fast sanger er utrolig inspirerende og ikke minst skikkelig gøy!

– Jeg gleder meg egentlig til det meste solistkoret skal gjøre fremover, men noe som kanskje blir ekstra gøy er å spille inn ny juleplate med Gjermund Larsen trio. Har aldri vært med å synget på en hel CD før, så det blir veldig spennende!

Listen to Solistkoret