Solister annonsert til Brahms Requiem

20.09.2019

Med seg har de solistene Camilla Tilling og Markus Eiche. Sistnevnte var nylig Lise Davidsens motspiller under festspillene i Bayreuth.

Den svenske sopranen Camilla Tilling gjester jevnlig verdens store konsert- og operascener. Hun har nylig gjestet Concertgebouw i Amsterdam, Los Angeles Philharmonic, Orchestre de Paris, London Symphony Orchestra og Kungliga Filharmonikerna i Stockholm. Hun har også deltatt i Peter Sellars iscenesettelser av Bachs pasjoner med Berlinerfilharmonikerne under ledelse av Sir Simon Rattle.

Den anerkjente barytonen Markus Eiche har hatt kontrakter med Wien Staatsoper og den bayerske statsoperaen i München i mange år. På Bayreuth-festivalen i år sang han rollen som Wolfram i ny-produksjonen av Tannhaüser i samspill med blant andre Lise Davidsen. Han gjester jevnlig de store operahusene i verden, som Teatro alla Scala Milano, Komische Oper Berlin, Deutsche Staatsoper Unter den Linden Berlin og Staatsoper Stuttgart. I inneværende år har han også oppdrag på Metropolitan Opera i New York.

Orkesteret er sammensatt av Ensemble Allegria og Det Norske Blåseensemble, og dirigent er Grete Pedersen

Konserter:
Hamar domkirke onsdag 30. oktober
Sandefjord kirke torsdag 31. oktober
Fredrikstad domkirke lørdag 2. november
Universitetets aula søndag 3. november

Listen to Solistkoret