Solistkorets julekonsert

Med Gjermund Larsen Trio og dirigent Grete Pedersen

Den vakreste julemusikken


Tre uker før jul reiser Solistkoret på sin tradisjonsrike juleturné og selveste Gjermund Larsen trio og dirigent Grete Pedersen er med!

Trioen har skapt sitt egne musikalske univers med impulser fra folkemusikk, jazz, pop, og klassisk musikk. Debutalbumet ’Ankomst’ ble hedret med Spellemannsprisen i 2008, og gikk rett hjem hos både kritikere og publikum. Musikken er enkel og rørende, og treffer en bred klangbunn hos mange.

Solistkorets julekonserter har blitt en kjær tradisjon for mange de siste årene. På årets julekonserter smeltes norske folketoner sammen med juleklassikere og sanger fra den engelske tradisjonen.

I mellomtiden kan du nyte dette opptaket fra fjorårets julekonsert:

Billetter

På disse konsertene får du rabatt med vårt fordelsprogram – Solistkortet

Kortet gir deg:

  • Minimum 30% rabatt på billetter til deg og en venn
  • Plass på reservert område (gjelder ikke der vi tilbyr plassbilletter)
  • Kortet kan lånes ut til en venn
  • Sesongens utgivelse med Det Norske Solistkor
  • Handlenett

Les mer og bestill Solistkortet

Medvirkende

Det Norske Solistkor

Det Norske Solistkor er et ungt og nyskapende ensemble med en rik historie. Som et av Europas ledende kammerkor leverer de spektakulære konserter i inn- og utland, i konsertsaler og kirker, campingvogner og nedlagte fabrikkhaller. Solistkoret består av 26 håndplukkede, profesjonelle sangere med stor uttrykkskraft som skaper korets egenart. Sammen med sin anerkjente kunstneriske leder Grete Pedersen er koret stadig i utvikling mot å virkeliggjøre ambisiøse kunstneriske mål.

Gjermund Larsen Trio

Gjermund Larsen Trio har skapt sitt egne musikalske univers med impulser fra folkemusikk, jazz, pop, og klassisk musikk. Debutalbumet ’Ankomst’ ble hedret med Spellemannsprisen i 2008, og gikk rett hjem hos både kritikere og publikum. Musikken er enkel og rørende, og treffer en bred klangbunn hos mange.

Dirigent Grete Pedersen

Siden 1990 har Det Norske Solistkor sunget under ledelse av Grete Pedersen. Hun er internasjonalt anerkjent for sine stilsikre og musikalsk overbevisende fremføringer innenfor både barokkmusikk, klassisk repertoar og samtidsmusikk. Gjennom utstrakt konsertvirksomhet nasjonalt og internasjonalt, radioopptak, TV-opptak og plateinnspillinger er Pedersen en av Nordens mest markante dirigenter.

Hør Solistkoret