Solistkorets julekonsert

En makeløs førjulsopplevelse med Solistkoret, Ensemble Allegria, Gjermund Larsen og dirigent Grete Pedersen!

Tre uker før jul reiser Solistkoret ut på sin juleturné som har blitt en kjær tradisjon for mange. Årets julekonserter toppes med enestående musikere i Ensemble Allegria og Gjermund Larsen!


Konsertene byr på høydepunkter fra Solistkorets kritikerroste juleplater Rós og Veni – Songs of Christmas. Norske folketoner flettes sammen med kjente julemelodier som fremføres på en måte som nyskaper og gjør det kjente friskt!

Den første juleplaten ble lansert i 2013. Da den andre kom i fjor, skrev Klassekampens anmelder: "Det Norske Solistkor laget en ypperlig juleplate i 2013, og nå overgår de seg selv" og den Klassiske CD-bloggen: "Her er det brukt fantasi og kløkt - og resultatet er strålende."


I tillegg til å være en virtuos felespiller, er Gjermund Larsen en fremragende komponist, og flere av hans stykker og arrangementer fremføres på årets julekonsert.

Solistkoret og Ensemble Allegria har samarbeidet tett over flere år og formet en særegen lyd og samspill som bare må oppleves! De har blitt tildelt Spellemannprisen, Kritikerprisen og høythengende Diapason D'Or for sine samarbeid.

Konsertene ledes av Grete Pedersen, Solistkorets kunstneriske leder og dirigent gjennom over 30 år.

Billetter

Kjøp rabatterte billetter med vårt fordelsprogram – Solistkortet

Kortet gir deg:

  • Minimum 30% rabatt på billetter til deg og en venn
  • Plass på reservert område
  • Kortet kan lånes ut til en venn
  • Sesongens utgivelse med Det Norske Solistkor
  • Handlenett

Les mer og bestill Solistkortet

Medvirkende

Det Norske Solistkor

Ensemble Allegria

Gjermund Larsen, fele

Grete Pedersen, dirigent

Hør Solistkoret