Egil Hovland-festivalen

Solistkoret og Alvilde Riiser

Solistkoret ledes av morgendagens dirigenter
Susan Jackman

Solistkoret ledes av morgendagens dirigenter


Nok en gang får Solistkoret jobbe med de dyktigste unge dirigentene!

Denne høsten skal Alvilde Riiser lede Solistkoret i sin avsluttende eksamenskonsert ved Norges Musikkhøgskole. Konserten kan du oppleve på Egil Hovland-festivalen i Fredrikstad.


Følg med for program og billettsalg


Følg gjerne Det Norske Solistkor på Facebook eller bestill vårt nyhetsbrev for oppdateringer om konserten. Programmet annonseres i august. Husk at med vårt fordelsprogram Solistkortet kan du kjøpe billetter før andre til rabatterte priser.


Praktisk informasjon og smittevern


Vi tar smittevern på største alvor og vil til enhver tid ta hensyn til Helsemyndighetenes råd for å ivareta dere i publikum. Vi ber om forståelse for eventuelle endringer dersom situasjonen endrer seg. Alle besøkende skal oppleve at det er trygt å komme på konsert med Solistkoret. Publikum som har kjøpt billetter vil motta informasjon i forkant av konserten.

Billetter

På disse konsertene får du rabatt med vårt fordelsprogram – Solistkortet.

Kortet gir deg:

  • Minimum 30% rabatt på billetter til deg og en venn
  • Plass på reservert område (gjelder ikke der vi tilbyr plassbilletter)
  • Kortet kan lånes ut til en venn
  • Sesongens CD-utgivelse med Det Norske Solistkor
  • Det Norske Solistkors handlenett

Les mer og bestill Solistkortet

Medvirkende

Dirigent Alvilde Riiser

Alvilde Riiser har siden 2018 vært dirigent for Sofienbergkoret i Oslo. Hun er fast sanger i Oslo Domkor, og synger jevnlig i det profesjonelle Vokalensemblet ved Musikkhøgskolen. I tillegg til utdannelse i kordireksjon, er Alvilde utdannet sangpedagog fra Universitetet i Agder. Hun har også videreutdanning som kirkemusiker og kantor ved Norges Musikkhøgskole. Alvilde er en mye brukt dirigentvikar i korene i Oslo domkirke og samarbeider jevnlig med etablerte musikere som Per Kristian Amundrød, Sidsel Walstad, Marcus André Berg og Kåre Nordstoga.

Det Norske Solistkor

Det Norske Solistkor er et ungt og nyskapende ensemble med en rik historie. Som et av Europas ledende kammerkor leverer de spektakulære konserter i inn- og utland, i konsertsaler og kirker, campingvogner og nedlagte fabrikkhaller. Solistkoret består av 26 håndplukkede, profesjonelle sangere med stor uttrykkskraft som skaper korets egenart. Sammen med sin anerkjente kunstneriske leder Grete Pedersen er koret stadig i utvikling mot å virkeliggjøre ambisiøse kunstneriske mål.

Hør Solistkoret