Solistkoret Ung og Grete Pedersen

Opplev lyden av talentene i Solistkoret Ung!

Velkommen til konsert med noen av landets fremste unge sangere under ledelse av Grete Pedersen!

Solistkoret Ung har siden etableringen i 2020 blitt et ensemble med sitt særegne uttrykk. I april fikk nye talenter plass i ensemblet etter har konkurranse på prøvesang, og dette er første gang publikum får oppleve sangerne sammen!

Under ledelse av dirigent Grete Pedersen vil Solistkoret Ung fremføre norske folketoner og musikk av blant annet Johann Sebastian Bach, Iannis Xenakis, Olivier Messiaen og Alfred Jansson.

Solistkoret Ung er en flerårig satsning muliggjort av støtte fra Talent Norge AS og Sparebankstiftelsen DNB og Furestiftelsen.

Les gjerne mer om Solistkoret Ung her


Billetter

Kjøp rabatterte billetter med vårt fordelsprogram – Solistkortet

Kortet gir deg:

  • Minimum 30% rabatt på billetter til deg og en venn
  • Plass på reservert område
  • Kortet kan lånes ut til en venn
  • Sesongens utgivelse med Det Norske Solistkor
  • Handlenett

Les mer og bestill Solistkortet

Medvirkende

Solistkoret Ung

I Solistkoret Ung møtes fremtidens sangere. Ensemblet består av unge sangere som tildeles plass etter prøvesang. I tillegg til individuell opplæring, gis talentene unike muligheter til opplæring sammen med profesjonelle musikere. Solistkoret UNG er en flerårig satsning muliggjort av støtte fra Talent Norge AS og Sparebankstiftelsen DNB.

Grete Pedersen, dirigent

Er internasjonalt anerkjent for sine stilsikre og musikalsk overbevisende fremføringer innen barokk, klassisk musikk og samtidsmusikk. Hun er for pioner å regne i sin tilnærming til folkemusikk og norsk kvedetradisjon for vokalensemble. Grete Pedersen er professor i kordireksjon ved Norges Musikkhøgskole, og kunstnerisk leder for Det Norske Solistkor.

Hør Solistkoret